Välj en sida

Tjänster

Vi är experter på badrumsrenoveringar

Hos oss på BYGGAB i Norrköping AB kan vi erbjuda ett brett utbud av tjänster inom olika byggprojekt och renoveringar. Vi vänder oss till både privatkunder och företag.

Takbyten: Vi har skickliga hantverkare som lägger taktegel och har också ett brett utbud av tegelpannor. Du kan välja mellan olika färger och stilar så att du hittar det som passar ditt hus bäst.

Badrumsrenoveringar: Vårt team bygger och renoverar så att du får ditt drömbadrum. Vi har certifierade våtrumsexperter och vi hjälper dig gärna att utforma och designa det som du önskar.

Fönsterbyte: Hos oss kan du få hjälp med allt från att ta fram produkter till leverans och montage samt garanti. Vi har endast högkvalitativa fönster.

Kök: Det är viktigt att trivas i sitt kök vilket ju man pratar om som husets hjärta. Vi bygger och renoverar så att du får ett kök som du kommer trivas i och vilja spendera tid i.

Putsad fasad: Kanske det är dags att måla om eller fixa putsen på huset – då kan du ta hjälp av oss! Vi är bland annat certifierade för KABE-puts och färg.

Träfasad: Vare sig det handlar om ett fasadbyte på grund av estetiska eller praktiska skäl så har vi kunskapen och redskapen som behövs.

Oavsett om det handlar om badrumsrenoveringar eller något annat byggprojekt så ser vi fram emot att bistå med vår assistans och expertis. Välkommen!

Vill ni veta mer?